معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل مازندران، با بیان اینکه پرونده هایپر قدمت، در کمیسیون ماده 99 برای تعیین عوارض در دست بررسی است؛ گفت: پرونده تخلف شهر لوازم خانگی ساری به دلیل انحراف 100 درصدی از مجوزات صادره شده برای احداث کارخانه فرش، در دادسرای عمومی و انقلاب ساری در حال رسیدگی است.
رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی می گوید: در حالی بازار درگیر رکود ۹۰درصدی است که سراهای کالا با اعتبارات بانکی، محصولات قسطی با قیمت های بالا می فروشند لذا اگر اعتباراتی هست باید صرف تولید شود.
برخی فروشگاه های بزرگ عرضه لوازم خانگی در ایامی که قدرت خرید مردم به دلیل مشکلات مالی کاهش یافته است، اقدام به اجرای طرح های تبلیغاتی کرده اند که چندان جالب نیست!
رئیس پلیس امنیت اقتصادی مازندران از کشف یک انبار احتکار لوازم خانگی در ساری خبر داد و گفت: ارزش کالاهای کشف شده از سوی کارشناسان ۴۰ میلیارد ریال برآورد شده است.
رئیس اتحادیه لوازم خانگی تهران اعتقاد دارد که کالای ایرانی در داخل کشور تولید شده و در نتیجه شرکت ها همواره پابرجا هستند و از این بابت بهتر می توان به لوازم خانگی ایرانی اعتماد کرد.
نماینده اتاق اصناف ایران در استان مازندارن، گفت:تخلفات شرکتهای تولیدی را هم در بخش کیفیت کالا و هم در بخش نوع عرضه و قیمت فروش بارها به سازمان حمایت از مصرف کنندگان ارجاع دادهایم؛ اما هیچگونه نظارت و پیگیری بر روند عملکرد شرکتهای تولیدی وجود ندارد.