صنعت پرورش ماهی در قفس یکی از شیوههای نوین آبزیپروری است که باتوجه به اشتغال، درآمدزایی و بازگشت سریع سرمایه، متقاضیان زیادی برای سرمایهگذاری دارد که با حمایت دولت چهاردهم میزان این نوع تولید آبزیان در استان اکنون به یکهزار و ۸۵۰ تُن با ارزش اقتصادی چهار هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال رسیده است.
اگرچه شب یلدا و خوردن ماهی سفید دریایی شکم پُربا سبزی پُلو یکی از غذاهای اصلی مازندرانیها است، اما بررسی ها از قیمت بازار ماهیفروشان نشان میدهد که ماهیان پرورشی با قیمت بسیار مناسبتر جایگزین ماهیان استخوانی دریای خزر سر سفره یلدایی مردمان این خطه شده است.
دیرکل شیلات مازندران با اشاره به شروع پیش از موعد فصل صید ماهی استخوانی از ۱۵ مهر ماه سال جاری، گفت: میزان صید ماهی نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد پنج درصدی داشته است.
فعالیت بازار ماهی فروشان مازندران در روزهای نخست فصل صید ماهیان استخوانی دریای خزر در حالی با عرضه ۲ گونه ماهی «کفال» ریز چثه و «کپور» شروع شد که طبق گزارش میدانی به دلیل صید اندک، قیمت این اقلام غذایی اکنون قابل توجه و بسیاری از اقشار جامعه در خرید آن ناتوان هستند.
بازار ماهی فروشان مازندران در روزهای نخست فصل صید ماهیان استخوانی دریای خزر امسال نیز همانند سال گذشته، با عرضه زیاد ماهی "کپور درشت" در کنار گونه کوچک تر "کفال" پر رونق وارد فعالیت شده است.
رئیس اتحادیه ماهی فروشان نوشهر با انتقاد از جولان دوره گردها و ماهی فروشان دستفروش در سطح شهر و روستاهای این شهرستان گفت: یک دوره گرد روزانه تا ۴۰۰ کیلو ماهی نیز می فروشد، این در حالی است که مغازه داران به زور و زحمت روزی ۲۰ کیلو ماهی می فروشند.
یوسفتبار با بیان اینکه طی تعطیلات نوروزی سه نفر نیرو از استان به مجموعه انتظامی فریدونکنار اضافه شدند که فقط گره ترافیکی محدوده بازار ماهی فریدونکنار را مدیریت کنند؛ گفت: این کارها مانند یک مُسَکن برای درد است و مسئولان شهرستان باید فکری برای جا به جایی این بازار داشته باشند.