به گزارش مازنداصناف، سردار حسن مفخمی شهرستانی اظهار کرد: در ادامه اجرای طرحهای نظارتی و برخورد با احتکار کالاهای اساسی، مأموران پلیس شهرستان جویبار با انجام اقدامات اطلاعاتی از نگهداری حجم قابل توجهی برنج در انبار یک شرکت تولیدی در شهرک صنعتی این شهرستان مطلع شدند.
وی افزود: مأموران پس از هماهنگی با مرجع قضایی و بازرسی از محل، موفق به کشف ۵۶۷ تن انواع برنج ایرانی شدند که در انبار این شرکت دپو شده بود.
فرمانده انتظامی استان مازندران با اشاره به برآورد کارشناسان، ارزش برنجهای کشفشده را ۲۲۴ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: در این رابطه یک متهم شناسایی و برای سیر مراحل قانونی به مراجع ذیصلاح معرفی شد.
سردار مفخمی شهرستانی تأکید کرد: پلیس با رصد مستمر بازار و اشراف اطلاعاتی، با هرگونه احتکار و سوءاستفاده از نیازهای عمومی برخورد قاطع و قانونی خواهد کرد و اجازه نخواهد داد سودجویان امنیت اقتصادی جامعه را خدشهدار کنند.
انتهای خبر/