logo

کد خبر : 39608
تاریخ خبر : 1405/03/04
کشف دو انبار ثبت‌نشده مواد غذایی در ساری
معاون نظارت و بازرسی اداره کل صمت مازندران خبر داد؛

کشف دو انبار ثبت‌نشده مواد غذایی در ساری

معاون نظارت و بازرسی اداره کل صنعت، معدن و تجارت مازندران از کشف دو انبار متعلق به یک شرکت پخش مواد غذایی در ساری خبر داد که در سامانه جامع انبارها ثبت نشده بودند.

به گزارش مازنداصناف، اسماعیل هادی‌نژاد، معاون نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان اداره کل صنعت، معدن و تجارت مازندران، از کشف دو انبار ثبت‌نشده در سامانه جامع انبارها در شهرستان ساری خبر داد.

وی اظهار کرد: بازرسان اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان ساری در جریان بازرسی‌های نظارتی موفق به شناسایی دو انبار متعلق به یک شرکت پخش مواد غذایی شدند که اطلاعات کالاهای موجود در آن‌ها در سامانه جامع انبارها ثبت نشده بود.

هادی‌نژاد با اشاره به تخلف صورت‌گرفته افزود: برای این دو واحد پرونده تخلفی به ارزش بیش از ۲۷ میلیارد ریال تشکیل شده است.

معاون نظارت و بازرسی اداره کل صمت مازندران تصریح کرد: این پرونده برای بررسی و صدور رأی به اداره تعزیرات حکومتی ارسال شده است.

وی در پایان از شهروندان مازندرانی خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف اقتصادی، مراتب را از طریق تلفن ۱۲۴ یا سامانه www.124.ir گزارش دهند تا در سریع‌ترین زمان ممکن رسیدگی شود.